Riad Le Rihani

Het Riad Le Rihani ligt in Marrakech, op slechts 5 minuten lopen van het Bahia Paleis en het Djemaa el Fna-plein. Het biedt accommodatie met airconditioning en gratis WiFi, en heeft een buitenzwembad en een wellness-centrum.

Riad Le Jardin d'Abdou

Riad Le Jardin d'Abdou is een typisch Marokkaanse riad in één van de oudste wijken van de medina van Marrakech.

Riad Karmela

Deze Riad ligt in het hart van de medina en dicht bij de souks (traditionele markten) en het Djemaa el Fna-plein. Het biedt een hamam, een sauna en massagebehandelingen.

Riad Flam

Riad Flam ligt in het hart van de historische medina en dicht bij het Bahia-paleis en het beroemde Djemaa el Fna-plein. Het biedt rustige, luxe accommodatie en een persoonlijke sfeer.

Riad L'Etoile D'Orient

Het Riad ligt in het hart van Marrakech, op 2 minuten lopen van het Jamaa el Fna-plein. U kunt ontspannen in het bubbelbad op het dakterras of muntthee drinken in een van de traditionele lounges.

Riad Misria

Riad Misria ligt dicht bij de medina en op een steenworp afstand van het Museum van Marrakech en het beroemde Djemaa el Fna-plein. Het hotel biedt een massageservice en heeft een hamam en een fitnessruimte.

Riad Khol

Riad Khol ligt midden in de medina van Marrakech, op een paar passen van het koninklijk paleis en op 5 minuten lopen van het plein Djemaa el Fna.